VITEX - Διάλεξε χρώμα

Μόνιμος στόχος και πολιτική της VITEX-ΑΦΟΙ ΓΙΑΝΝΙΔΗ ΑΕ, από τον σχεδιασμό της παραγωγής έως και την τελική διάθεση των προϊόντων της και την τεχνική υποστήριξή τους, είναι η παροχή υψηλής ποιότητος υπηρεσιών, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις των πε­λα­τών, και η συνεχή βελτίωσή της σε θέματα ποιότητας, περιβάλλοντος και εργασιακής ασφάλειας, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας.

Η Vitex, επίσημος εταίρος (Partner) του Διεθνούς Οργανισμού Color Guild, φέρνει τις διεθνείς τάσεις των χρωμάτων και σας παρουσιάζει τη νέα βεντάλια Vitex Global Collection.

Οι εξειδικευμένοι Color Guild Colorists, καταγράφουν τη χρήση και προβλέπουν τις πραγματικές διεθνείς τάσεις των αποχρώσεων 12 – 18 μήνες πριν την εμφάνιση τους στις διεθνείς αγορές, δημιουργώντας τα Trends!

Vitex Global Collection - Ένας νέος κόσμος ‘Διεθνών’ αποχρώσεων από τη Vitex & το Διεθνή Οργανισμό Color Guild. Διάλεξε χρώμα Online....

Colour Card VITEX COMBO INTERIOR

VITEX CLASSIC

Το κορυφαίο πλαστικό χρώμα Vitex, ασυναγώνιστο σε απόδοση, αντοχή και καλυπτικότητα. Απλώνει εξαιρετικά, δίνοντας λεία εντελώς ματ επιφάνεια. Είναι πρακτικά άοσμο, ιδιότητα που το καθιστά φιλικό στο χρήστη και στο περιβάλλον.

• Ασυναγώνιστη απόδοση • Υψηλή καλυπτικότητα • Αντοχή στο συχνό πλύσιμο • Πιστότητα αποχρώσεωνKITCHEN & BATH

Πλαστικό χρώμα κατάλληλο για προστασία από μούχλα και μύκητες σε χώρους με υψηλή υγρασία και υδρατμούς. Προσφέρει μεγάλη καλυπτικότητα, υψηλή απόδοση και εξαιρετική λευκότητα.

• Προστασία από μούχλα, μύκητες κ.α. • Για χώρους με υψηλή υγρασία και υδρατμούς • Υψηλή καλυπτικότηταΔείτε το χρωματολόγιο Vitex Interior σε PDF

Colour Card VITEX COMBO EXTERIOR

ACRYLAN

Ακρυλικό χρώμα υψηλής ποιότητας, με βάση 100% ακρυλικές ρητίνες, κατάλληλο για εξωτερική χρήση. Προσφέρει μεγάλη καλυπτικότητα, ασυναγώνιστη απόδοση, υψηλή λευκότητα και εξαιρετική αντοχή στο συχνό πλύσιμο και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Δίνει λεία ματ επιφάνεια και εξασφαλίζει διαπνοή στις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται. 100% ακρυλικό • Πιστοποιημένο ψυχρό υλικό • Αναπνέει και αδιαβροχοποιεί • Εξαιρετική αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες


ACRYLAN ELASTIC

Ελαστομερές στεγανωτικό χρώμα με ειδικές 100% ακρυλικές UV-αλληλοδικτυούμενες ρητίνες. Κορυφαία αντοχή σε ακραία καιρικά φαινόμενα (υψηλές - χαμηλές θερμοκρασίες, έντονη βροχόπτωση κ.α.). Καλύπτει πλήρως μικρές ρωγμές της επιφάνειας και παρακολουθεί τις συστολοδιαστολές, παραμένοντας ελαστικό ενώ ταυτόχρονα “αναπνέει”.

4 σε 1: Μονώνει, βάφει, κλείνει μικρορωγμές, αναπνέει


Δείτε το χρωματολόγιο Vitex Exterior σε PDF

AQUAVIT PU ECO

Πιστοποιημένη οικολογική, ριπολίνη νερού, εξαιρετικής λευκότητας με μεγάλη αντοχή στο κιτρίνισμα. Απλώνει ομοιόμορφα, χωρίς να αφήνει βενιές και ματίσεις. Έχει άριστη πρόσφυση ακόμα και σε επιφάνειες βαμμένες με αλκυδικό χρώμα (λαδομπογιά). Έχει εξαιρετική αντοχή στο συχνό πλύσιμο και τα καθαριστικά. Λόγω της ειδικής του σύστασης αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων (βακτηριδίων - μυκήτων) στον υμένα του χρώματος. Κατατάσσεται στην κατηγορία Α+ ως προς την ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων.

Oικολογική Ριπολίνη Νερού πολυουρεθάνης

● Πιστοποιημένη Οικολογική & Αντιμικροβιακή

● Κατηρία Α+ στην ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων

● Ενισχυμένη με UV φίλτρα για τη μέγιστη αντοχή στην εξωτερική χρήση

● Με πολυουρεθάνη για βέλτιστη σχέση σκληρότητας & ελαστικότητας

● Πιστοποιημένη κατάλληλη για παιδικά δωμάτια/έπιπλά/παιχνίδια και για χώρους υγιεονομικού ενδιαφέροντος

● Ιδανική για χώρους υψηλής διέλευσης

Colour Card DIAXYL DECOR

DIAXYL DECOR

Προστατευτικό και διακοσμητικό βερνίκι ξύλου διαλύτου & νερού για εσωτερικές ‎και εξωτερικές επιφάνειες. Λόγω της ειδικής του σύστασης αποτρέπει ‎αποτελεσματικά την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων στον υμένα του. Τονίζει τα νερά ‎του ξύλου αναδεικνύοντας την φυσική του ομορφιά. Εμποτίζει εύκολα και σε βάθος ‎το ξύλο, προστατεύοντας το από την υγρασία και την UV ακτινοβολία. ‎Διατίθεται σε 11 αποχρώσεις.

• Προστατεύει και διακοσμεί

• Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του ξύλου 

• Διατίθεται σε 11 αποχρώσεις

Δείτε το Colour Card Diaxyl σε PDF


Colour Card DIAXYL PLUS

DIAXYL PLUS

Προστατευτικό και διακοσμητικό βερνίκι ξύλου πολυουρεθανικής βάσης για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Λόγω της ειδικής του σύστασης αποτρέπει αποτελεσματικά την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων στον υμένα του. Εμποτίζει το ξύλο, σχηματίζοντας λεπτό υμένα επιτρέποντας του όμως συγχρόνως να διαπνέει. Ακολουθεί τις συστολές του ξύλου λόγω της ελαστικότητας του και το προστατεύει από την υγρασία και την UV ακτινοβολία.

  • Πολυουρεθανικής βάσης διακοσμητικό βερνίκι εμποτισμού

  • Προστατεύει από την υγρασία και την UV ακτινοβολία

Δείτε το χρωματολόγιο σε PDF

Colour Card VEROLAC

VEROLAC

Γυαλιστερό ντουκόχρωμα υψηλής καλυπτικότητας, ελαστικότητας και αντοχής. Δουλεύεται εύκολα και απλώνει πολύ καλά. Ομορφαίνει και διακοσμεί με 44 έτοιμες αποχρώσεις.

Το Verolac είναι γυαλιστερό, αλκυδικό βερνικόχρωμα διαλύτη μεγάλης αντοχής, κατάλληλο για όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές μεταλλικές επιφάνειες. Έχει μεγάλη σκληρότητα, καλυπτικότητα και γυαλάδα που διατηρείται αμετάβλητη. Λόγω της ειδικής του σύστασης αποτελεί άριστο αντιδιαβρωτικό φινίρισμα για κάθε είδους μεταλλική επιφάνεια. Οι αποχρώσεις του μένουν αναλλοίωτες στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το πλύσιμο. Δουλεύεται μαλακά, απλώνει πολύ καλά και προσφέρει προστασία και ομορφιά.

• Υψηλή ποιότητα και αντοχή

• Μεταλλικές / Ξύλινες επιφάνειες

• 44 αποχρώσεις

Δείτε το χρωματολόγιο σε PDF
Colour Card HEAVY METAL SILICON

HEAVY METAL SILICON

Σιλικονούχο ντουκόχρωμα υψηλών αντοχών κατάλληλο για κάθε μεταλλική επιφάνεια που πρέπει να αντέξει στο χρόνο. Υψηλή καλυπτικότητα και γυαλάδα αμετάβλητη στο πέρασμα του χρόνου. Κορυφαία σκληρότητα χωρίς προσθήκη σκληρυντή. Διατίθεται σε 3 έτοιμες αποχρώσεις, σε γυαλιστερό και σατινέ φινίρισμα καθώς και σε 3 έτοιμες μεταλιζέ αποχρώσεις Gold, Silver, Bronze και ιδιαίτερο χρωματικό βάθος, που τονίζει ιδανικά λεπτομέρειες σε μεταλλικές κατασκευές, όπως λόγχες, αψίδες κ.α.

• Γυαλιστερό / Σατινέ σε: Λευκό, μαύρο, κυπαρισσί

• Μεταλιζέ σε: Gold, Silver, Bronze

Δείτε το χρωματολόγιο σε PDF


Colour Card ΤΣΙΜΕΝΤΟΧΡΩΜΑ

ΤΣΙΜΕΝΤΟΧΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ

Ακρυλικό τσιμεντόχρωμα νερού υψηλής ποιότητας, με ειδική σύνθεση για απευθείας βαφή σε εμφανές μπετόν, σοβά, τούβλα και άλλες αλκαλικές επιφάνειες. Προσφέρει μεγάλη καλυπτικότητα, ασυναγώνιστη απόδοση και εξαιρετική αντοχή στο πλύσιμο και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις.


CIMENTOL

Τσιμεντόχρωμα ΔιαλύτουΑκρυλικό τσιμεντόχρωμα διαλύτου για εξωτερική χρήση, κατάλληλο για τοίχους, τσιμεντένια δάπεδα, κεραμίδια, γκαράζ, γήπεδα τένις κ.α. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Διατίθεται σε 8 αποχρώσεις.

Δείτε το χρωματολόγιο σε PDF

Τυχόν αποκλίσεις στην απόδοση των αποχρώσεων οφείλονται στις τεχνικές εκτύπωσης, τη γυαλάδα του χρώματος, το φωτισμό ή τη φύση της βαφόμενης επιφάνειας καθώς και της οθόνης υπολογιστών, tablets και κινητών συσκευών. Συνιστούμε επίσης δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τη σχετική βεντάλια και τα χρωματολόγια VITEX, για την ακριβή απόδοση, τα οποία θα βρείτε στο κατάστημα μας.

Η τελική απόχρωση επιτυγχάνεται με συνδυασμό της κατάλληλης βάσης (W-λευκής, M-μεσαίας ή TR-διάφανης) και των απαραίτητων χρωστικών μέσω του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων της VITEX.

Διάλεξε χρώμα ! Διάλεξε διάθεση !

#Vitex, #Andros, #Χρώματα, #Colour

457 Προβολές
Home Page